Navn:
Adresse:
Postnr.:
By:
Tlf.nr.:
E-mail:
Land:
Ja tak, jeg vil gerne købe Weekendavisen i 52 uger for 44 kr. pr. uge.
Som abonnent kan De også lytte til artiklerne fra Weekendavisen.

Log ind på lydavisen.dk for at streame eller downloade de ønskede artikler fra den aktuelle udgave.

Vidste De, at:
Periode:
8
Abonnementet er løbende. Det kan til enhver tid frit opsiges telefonisk eller skriftligt. Levering i udlandet pålægges portoomkostninger efter følgende satser: Grønland, Færøerne og Norden kr. 20,- Andre Europæiske lande kr. 25,- Uden for Europa kr. 40,-. Bemærk at aviser i nogle lande pålægges moms. For leveringstidspunkter kontakt Udlandsservice på tlf. 3375 3200 eller email kundeservice@weekendavisen.dk. Unge under uddannelse kan bestille et abonnement til halv pris på weekendavisen.dk/studie.
FORTRYDELSESRET De har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag De bestilte Deres avisabonnement.
For at udøve fortrydelsesretten skal De meddele os, Berlingske Media A/S, Pilestræde 34,1147 København K, tlf. +45 3375 3633, Deres beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring via brev til Berlingske Media A/S, att. Kundeservice, Pilestræde 34, 1147 København K eller e-mail til kundeservice@berlingske.dk.
De kan benytte denne standardfortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk. De kan også udfylde og indsende fortrydelsesformularen eller en hvilken som helst anden utvetydig meddelelse via vores selvbetjeningsside på weekendavisen.kundeunivers.dk/kontakt. Hvis De anvender vores selvbetjeningsside, modtager De straks en kvittering herpå via e-mail, og De vil modtage en bekræftelse på Deres udøvelse af fortrydelsesretten i løbet af 2-4 arbejdsdage.
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis De sender Deres meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.
FØLGER AF FORTRYDELSE Hvis De udøver Deres fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra Dem, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om Deres beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som De benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre De udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges De ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.